Як я подружилася з мультиваркою

Discussions autour de la chimie de l'eau, des plantes, des substrats...

Modérateur: Modérateurs

Як я подружилася з мультиваркою

Messagepar Oliveabaith » 12 Mars 2026, 08:58

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Перші два тижні я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і одного вечора я вирішила ризикнути.

На сайті найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Це ти сама приготувала?".

Коли я підняла кришку, то очам своїм не повірила. Це була нормальна готова вечеря! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона не зважає на мою недосвідченість: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Oliveabaith
Membre récent
Membre récent

Message(s) : 1

Retour vers Aquariophilie générale